Certificaten & onderscheidingen

Veel van onze productinnovaties van voedingssupplementen en verzorging zijn meervoudig onderscheiden. Onder andere door het gerenommeerde SGS INSTITUT FRESENIUS. Meer dan 50 Aloë Vera producten zijn ook voorzien van het begeerde IASC-keurmerk.

SGS INSTITUT FRESENIUS

Als een product het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitskeurmerk mag dragen, wordt er veel meer getest dan alleen het product op zich. De omvangrijke test begint met een controle van de grondstoffen, de ingrediënten van het product en een leverancierscontrole en eindigt met een afsluitende controle van het eindproduct.

Overigens: ook na het verstrekken van het keurmerk wordt er regelmatig verder gecontroleerd of het product nog exact de hoge kwaliteit laat zien, die maatgevend was en is voor het verstrekken van het kwaliteitskeurmerk.

SGS INSTITUT FRESENIUS certified: Colostrum en Aloe Vera Drinking Gel

DERMATEST

Het „Original DERMATEST®“-keurmerk is een garantie van de gebruikte testmethoden en voor de veiligheid van de gebruiker en fabrikant. Met dit keurmerk onderscheiden producten houden de belofte van de geteste en bevestigde kwaliteit.

De studie voor de geuradhesie

Samen met Dermatest heeft LR een proces ontwikkeld om de duur van het geurbehoud van parfums te testen. De studie – officieel „klinisch-dermatologische gebruikstest voor geuradhesie“ bevestigt de uitstekende duur van het geurbehoud van de LR geuren.

Dankzij deze studie heeft LR de herintroductie van haar geuren in 2009 zo succesvol uitgevoerd

IASC (International Aloe Science Council)

De IASC is een wereldwijde belangenvereniging voor het algemeen nut voor de Aloë Vera industrie en ondersteunt de bevordering van Aloë Vera. LR is met meer dan 50 kwaliteitskeurmerken de onderneming met de meeste IASC-onderscheidingen ter wereld (stand: 2011). Een uniek kenmerk is onder andere de inzet van het bijzondere koude productieproces bij de Aloë Vera Gel.